Freedom Rahoitus on tehnyt suomalaisten lainakuluttajien arjesta helppoa jo yli 15 vuoden ajan

Freedom Rahoitus – Parempaa lainaa -99 vuodesta.

Haluaisitko, että lainan kilpailuttaminen, luottojen yhdistelyt ja parhaan tarjouksen etsiminen hoituisi ikään kuin itsestään?

Freedom Rahoitus on tarjonnut loistoluottoja jo -99 vuodesta.Oletko kyllästynyt vertailemaan kymmeniä palveluita tai kuvottaako pelkästään ajatus tästä rupeamasta, eikä pankkiin marssiminen ole sekään ideaalein vaihtoehto?

Ei hätää: Freedom Rahoitus nimittäin auttaa ja se on palvelu, joka on kuin tehty sinun tyyppistä lainanhakijaa varten.

Se hoitaa pankkien kilpailutuksen ja lainatarjouksien etsinnän ilmaiseksi ja esittää tarjoukset sinulle.

Palvelusta saat heti lainaa 500 – 50.000 euroa (jopa vuorokaudessa tilille pikkusummien kohdalla).

Et tarvitse Freedom Rahoituksen luottoon lainkaan vakuuksia tai takaajia. Tarjouksissa ei ole mitään pakkoa, että niihin olisi sitouduttava.

 

Tärkeimmät tiedot Freedom Rahoituksesta lyhyesti:

Freedom Rahoitus on monipuolisempi kuin koskaan ja sen korko tippuu vuosi vuodelta.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Valikoimissa 500 – 50 000 euron kulutusluottoja.
 • Aitoa pankkilainaa suoraan kilpailutettuna.
 • Voit saada lainaa jopa heti tilille (usein kuitenkin 1-2 vrk maksuaika).
 • Etsii mahdollisimman halvan luottotarjouksen.
 • Kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia ja takaajille ei ole minkäänlaista kysyntää.
 • Luottoa saa mihin vain tarkoitukseen ilman selvityksen antoa.
 • Sopii todella mainiosti, jos haluat yhdistää vanhemmat kohtuuttoman kalliit pikavipit tai luotot.

Hae monta tarjousta Freedom Rahoitukselta tästä >>

 

Kuka pystyy saamaan lainatarjouksen tai useampia palvelun kautta?

Freedom Rahoituksen ikäraja alkaa 20 vuodesta ja yleensä 26-vuotiaat saavat suurimman mahdollisen määrän tarjouksia (koska, jotkut pankit vaativat niinkin ”vanhaa” ikää”). Tarjousten määrään toki vaikuttavat suurimmalta osin kuukausitulojen määrä.

Osoitteen pitää olla Suomessa, maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä ja säännölliset palkka- tai eläketulot pitää löytyä. Myös muut etuudet katsotaan tuloiksi ja kaikille hakemuksen jättäneille tehdään hakijakohtainen analyysi, jonka pohjilta tarjoukset laitetaan eteenpäin.

Kulutusluotto tilitetään suomalaiselle hakijan ilmoittamalle henkilökohtaiselle pankkitilille ja sopimus tehdään TUPAS-tunnistautumisen kautta sähköisesti eli tarvitset verkkopankkitunnukset.

 

Kuinka nopeasti saan tarjouksia – entäpä millaisessa ajassa rahat näkyvät tilillä?

Tarjouksia ilmestyyy parhaimmillaan heti, mutta usein niitä alkaa ropisemaan tunnin tai kahden päästä – osa saattaa ilmestyä vasta huomennakin.

Maksuaikaan vaikuttaa, milloin haet lainaa ja kuinka paljon. Osa yhteistyökumppaneista pystyy käsittelemään ja maksamaan lainan heti tilille (korkeintaan 10 000 euroon asti, kuten Ostosraha) ja toisilla kestää vuorokaudesta kahteen.

Viikonloppuisin lainoja harvemmin maksetaan ulos, mutta tässäkin on poikkeuksia. mm. edellä mainittu palvelu toimittaa luottoja lauantaina ja sunnuntainakin klo 08:00 – 22:00.

Keskimäärin kulutusluoton maksuaika on yhdestä kahteen pankkipäivää!

 

Kilpailuttajalla on todella laaja kumppanuusverkosto:

Freedom Rahoitus omaa yhden Pohjoismaiden suurimmista yhteistyökumppaniverkostoista ja jopa omat kivijalkapankkimme ovat lähteneet mukaan hyödyntämään tätä ja miksipä eivät?

Tämä on ilmaista näkyvyyttä ja paljon uusia asiakkaita. Katso tästä yhteistyökumppanit (firmojen määrä kasvaa, joten älä ihmettele, vaikka saisit yli 30 tarjousta!).

Freedom Rahoitus solmii jatkuvasti uusia kumppanisopimuksia pankkien ja muiden palveluiden kanssa.
Näin hillitön määrä Freedom Rahoituksella on yhteistyökumppaneita ja numerot kohoavat entisestään!

 

Kokemuksia Freedom Rahoitus -lainavälittäjästä.

Kohta palvelulla on jo parikymmentä vuotta plakkarissa ja sen historia on ollut valoisa koko tämän ajan. Erityisen suuren nosteen se on napannut Suomessa vasta viitisen vuotta takaperin, mutta brandi on kasvamaan päin ja se on helposti ihan kärkisijoilla, mitä tulee lainoja välittäviin firmoihin.

Kokemuksia palvelusta on sen verran paljon, että voimme kallistua lähes sinne kympin arvosanan korville. Kaikki toimii ja systeemi on tehty mahdollisimman nopeaksi – voit siis toimia mobiilissakin tehden hakemuksen minuuteissa. Vastaus ja tarjoukset ilmestyvät nopeasti, jos kaikki vaatimukset on täytetty.

Plussapuolia palvelusta voi nostaa sen ilmaisuuden ja tehokkuuden käydä läpi monta pankkia ja muuta lainapaikkaa nopeasti. Et joudu odottelemaan liikoja tai täyttämään papereita. Loppuen lopuksi joudut kuitenkin ainakin yli 1000 – 2000 euron summissa todistamaan tulot tai eläkkeen sekä allekirjoittamaan sopimuksen verkkopankkitunnuksilla (selvitys niille, joille on epäselvää, mitkä sellaiset ovat – erityisesti lyhyen aikaa Suomessa asuneille maahanmuuttajille).

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelun infot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
 • Kotisivut: https://www.freedomrahoitus.fi
 • Puhelin: 09 4241 4400
 • Yritys: Freedom Rahoitus Oy (Y-Tunnuksellla 2207313-9)
 • Osoite: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

 

Jaa omat kokemukset, anna palautetta tai kysy mitä vain.

Meitä kiinnostaa kaikki lainapalvelut ja välittäjät Suomessa – mitä mieltä sinä olet palvelusta ja millaiset kokemukset teille jäi Freedom Rahoituksesta?

Valottaisitko hieman esimerkiksi, kuinka monta tarjousta sait, mille summalle ja mikä olin paras korko?

Voit kertoa mitä vain ja olemme enemmän kuin halukkaita kuulemaan teistä. Negatiiviset kommentit julkaistaan siinä missä muutkin ja kysymyksiinkin vastataan parhaan mukaan. Usein tässä kuitenkin auttaa Freedom Rahoituksen oma asiakaspalvelu, joka tuntee palvelunsa kiemurat meitäkin paremmin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän ole häxrobotti? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.