Halvin mahdollinen netistä saatava laina odottaa ottajaansa

Halvin laina pienellä korolla

Tiesitkö, että nykyään halvin laina löytyy kaikista helpoiten lainanvälittäjien kautta?

Valitse alapuolelta lainapalvelu, pankki tai välittäjä ja hae halvin laina parhaalla korolla. Vain yksi lainahakemus riittää.

Eikö tärpännyt? Siinä tapauksessa…

Löydä ja vertaa helposti edullinen laina täältä: Lainavertailu. Lainojen hinnat starttaavat vain muutaman prosentin todellisesta vuosikorosta ja niitä on tarjolla jopa 70.000 euroon asti!

Usein kyseessä on kuitenkin lyhytaikainen laina ja puhumme 3 kuukauden – 2 vuoden maksuajasta. Tästä syystä pääpuolisesti käsittelemme artikkelissa lainat, joissa maksuajat ovat yli 12 kk:n mittaisia, aina jopa sinne 18 vuoteen saakka.

Keskimäärin halvin laina on löytynyt Bank Norwegianin kautta, josta on tullut ylivoimaisesti suosituin laina netissä.

Pankki on murskannut kaikki muut toimijat ja haalinut suuren määrän asiakkaita itselleen Pohjoismaissa ja meillä Suomessa. Sen korko pärjää myös muille pankeille Suomessa.

Tämä nyt Noba Bank Group AB:n omistama pankki on osoittanut selvästi sen, että korko on kohdillaan ja homma pelittää!

 

Edullinen kulutusluotto pankista tai netistä: sinä valitset

Lainankilpailuttajat ovat avain edullisuuteen ja jos Rita Hayworth sanoo teille mitään, niin sitä Halvin lainasuuremmalla syyllä:

  • Lainan kilpailuttajapalvelut ovat kuluttomia.
  • Niillä on laajat kontaktiverkostot lukuisiin pankkeihin.
  • Palvelut laittavat asian eteenpäin (hakemuksenne) ja saatte monta tarjousta.
  • Vain yksi ilmainen alle 5 minuutin hakemus ajaa asian.
  • Tämän jälkeen saatte halvimmat kulutusluotot tai pankkilainat eteenne.

Sitoumusta ei ole, joten vapaus on teillä. Kaikki hoidetaan puolestasi ja kaikki (erityisesti sinä) voittavat.

Te saatte halvimman luoton, lainankilpailuttaja saa pankilta komission ja pankki saa asiakkaan!

Edullinen laina 60.000€ asti – kilpailutus pankeilta

Freedom Rahoitus jo vuodesta 1999 ja aina halvinta lainaa!Kilpailuttajapalveluista vahvin (tai yksi vahvimmista) monen vuoden kokemuksella on Freedom Rahoitus, joka antaa teille jopa 20 tarjousta yhden hakemuksen kautta. Palvelu ei maksa mitään ja tarjoukset annetaan suoraan syliinne.

Saat valita vapaasti summan 500 – 60 000 euron väliltä joustavalla ja erittäin pitkällä korkeintaan jopa 15 v. lainamaksuaikataululla. Lyhin maksuaika on käytännössä 12 kuukautta, mutta voitte maksaa lainan kerrallakin pois, joka on viisasta, mikäli siihen vain pystytte.

Palvelulla on juuria ja yhteyksiä kansainvälisiin ja suomalaisiin pankkeihin sekä rahoittajiin, joten homma hoituu kotiin (=halvin laina toisin sanoen siis) hyvin helposti!

Lähetä yksi hakemus ja sillä se selviää -> Lue lisää Freedom Rahoituksesta.

 

Yli 94% on löytänyt parhaan ja edullisimman mahdollisen kulutusluoton kyseisestä palvelusta joidenkin (spekulatiivisten ja perustuu yksilökokemuksiin, mutta moniin sellaisiin) statistiikkojen mukaan, mutta Norwegian pankki uudempana tulokkaana on yhä edullisempi keskimäärin.

Halvin ja selkeäkuluisin laina – kuluttajien poiminta 2022

Netin halvin pikavippi (tai nykyään enemmänkin laina) löytyy Credigolta, jonka korko jää alle 20 % aina (nimellinen vuosikorko), jos kampanja- / Halvin pikavippi 2018 löytyy Credigo-palvelulta!ilmaistarjouksia ei lasketa mukaan.

Credigolta löytyy 500 – 10.000 euron pikalainoja 2 – 15 v. maksuajalla ilman vakuuksia ja takaajia. Pikalaina on edullinen ja nopea: sen maksussa ei mene yli 10 minuuttia, jos laina haetaan silloin kun palvelu on auki.

Saat halvan pikalainan käyttöösi jo tänään selkeillä kuluilla ja luoton voi maksaa kokonaan ilman lisäkuluja vaikka yhdessä erässä takaisin!

Lue lisää tietoja Credigosta >>

 

Mistä edullisin joustoluotto?

Palvelu on avaamassa uutta tuotetta tällä hetkellä: Edullinen joustoluotto on tässä tapauksessa ilmainen ja sen teille tarjoaa Suomilimiitti. Tässä joustoluotossa on 2000 euron luottorajakatto ja luotto on vapaassa käytössä. Tarjous on vaihtunut ja Ferratum Bank tekee nyt samoin katon ollessa 4000 euroa!

Jos nostit eilen 300 euroa, sinulla on tänään vielä 1700 euroa luottoa nostettavissa. Maksuaikaa on 1 – 50 kuukautta ja lyhennys- sekä maksuvapaiden ansiosta Suomilimiistä on tullut suorastaan kingi, mitä tulee halpaan lainaan ja joustavaan luottoon (tai pikemminkin näiden kombinaatioon).

Suomilimiittiä saat heti netistä (myös mobiilissa), ilman vakuuksia ja takaajia sekä mikä parasta:

Saat uuden asiakkaan tilin avajaisdiilinä 2000 euron noston 60 vuorokaudeksi 0 € kuluin. Tämä on toistaiseksi voimassa. Älä anna Matin päästä kukkaroon, vaan hyödynnä tämä halvin laina -tarjous (tai ilmainen pikemminkin!)

Lue lisää tietoja Suomilimiitistä >>

Mistä lainaa pienellä korolla netistä?

Eikö vastausta ole vielä annettu, selvästi halpa laina heti irtoaa 0% korolla, jos summa alittaa 1000 euroa. Tätä suuremmat lainat pienellä korolla alkavat taas jostain 4%:n tuntumasta, johon vaikuttaa kaikki asiat, kuten tulotaso ja millainen on tämän hetkinen velkatilanne (mahdollisesti mukaan lukien luottokortit ja osamaksut).

Jos haluat edullisen kulutusluoton, et sitoudu mihinkään muuhun muuta kuin etsimään sellaisen, joka tarkoittaa kilpailuttamista. Lainojen kilpailuttaminen on tehokkain tapa päästä lähelle pienintä mahdollista korkoa.

Asian ei tarvitse olla liian monimutkainen, koska sitä se ei todellakaan ole. Erityisesti lainanvälittäjät, kuten Rahalaitos, ovat tehneet hommasta täydellisen helppoa kuluttajalle, koska lähetät vain yhden hakemuksen. Tämä hakemus kulkeutuu sitten loppuen lopuksi jopa 29 pankin virkailijan tai lainavastaavan eteen, jotka laittavat tarjouksen takaisin välittäjän kautta teille.

Ja kas näin, nyt sinulla on monta pankkilainatarjousta, toinen toistaan halvempia. Tässä olivat ne ”taikasanat”, joiden avulla löydät halvimman lainatarjouksen. Ei turhan monimutkaista, eihän? Voit myös lähteä liikkeelle Zmartan kautta, koska se on valittu jo viimevuodesta eteenpäin TOP3 välittäjäpalveluksi Suomessa.

Halvan koron metsästäjä tyytyy vain nollaan (kun on kyse pienistä lainoista)

Yli tuhannen euron luottoa et voi saada ilman kuluja, mutta onneksi pienempien lainojen ja pikavippien kohdalla tämä on toisin. Voit saada monesta paikasta ensimmäisen lainan niin, että tulet selviämään täysin ilman kuluja. Hae siis lainaa pienellä korolla ja älä maksa turhasta.

Halvin laina = täysin ilmainen laina, mitä tulee 100 – 2000 euron lyhytaikaisiin luottoihin ja sen sijaan korkoa joudut vasta maksamaan, mikäli etsit esimerkiksi 2000+ euron kulutusluottoa.