Lainojen yhdistäminen tai velkojen järjestely molemmat auttavat taloustilannetta huomattavasti yli 99 prosentissa tapauksista

Lainojen yhdistäminen netissä on ilmaista

Haluaisitko vain yhden lainan maksettavaksi useamman laskun sijasta? Oletko hankkinut itsellesi liikaa kalliita pikalainoja, tililuottoja ja osamaksuja?

Miltä kuulostaisi, jos voisit nyt yhdistää kaikki nämä maksutta yhdeksi kulutusluotoksi? Yli 75 000 Suomalaisen valinta on ollut Zmarta -palvelu, josta saat yli toinen toistaan parempaa (max.) noin 20 lainatarjousta. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta.

Lainojen yhdistäminen on suosittua ja jo yli 290 000 suomalaista on hoitanut talousasiansa paremmalle mallille yhdistämällä kaikki vanhat kalliit pienlainat, luottokorttivelat ja muut osamaksut yhteen nippuun.

Katso meidän ja kuluttajien vuoden TOP10 -valinnat lainojen yhdistämiseen

Suomalaisten suosikki – yhdistä lainat näin helposti:

Kun hakijalla on vielä luottotiedot tallella ja riittävästi maksukykyä, voit yhdistää kaikki lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi jo tänään. Toinen suosikki on Bank Norwegian – yhdistä lainat jopa max. 60 000 euron kulutusluotolla.

Lainojen yhdistäminen käy helposti uudella Bank Norwegian lainalla, jonka kautta yhdistät kaikki velat, osarit, luottokorttilyhennykset ja mahdolliset velkajärjestelyt, homma on todella helppoa ja rahaa säästyy varmasti, kunhan pidät huolen, että kokonaiskulut tulevat olemaan pienemmät kuin nykyisten kulujen summa

Bank Norwegian yhdistää kaikki kalliit pienlainat ja osamaksut yhdeksi halvaksi pankkilainaksi! Mitä enää odotat? Yhdistä lainat ilmaiseksi vain 5 minuutissa ja aloita säästäminen nyt heti.

Et maksa tästä mitään ja uuden lainatarjouksen pyytäminen on todellakin vain muutaman minuutin homma netissä.

Yhdistä lainat jo nyt – aloita rahan säästäminen tästä päivästä!

Lainojen yhdistäminen on mahdollista jo yli kymmenen pankin ja lainapalvelun kautta netissä ja tietenkin voit hoitaa yhdistämisen myös omassa pankissa, jos täytät pankin tiukat ehdot yhdistelylainan saamiselle.

Lainojen yhdistäminen on helpompaa kuin moni uskoo ja harva edes tietää tätä mahdollisuutta, vaikka se on alkanutkin leviämään verkossa ja nyt yli viisi prosenttia suomalaisista ymmärtää, että yhdistelylaina voi auttaa pahastakin tilanteesta ja estää mm maksuhäiriömerkinnän saannin ja keventää taloutta huomattavissa mitoissaNetissä lainojen yhdistäminen käy kuitenkin huomattavasti helpommin ja jos luottoluokituksesi on kunnossa tai haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada huomattavan edullista yhdistylainaa alkaen vain karvan yli 4 % vuosikorolla mm. Rahalaitos -palvelusta.

  • Kiivas kilpailu on ajanut kulutusluotto- ja nettipankkipalvelut laskemaan korkojaan ja historiaa alkavat olla ne päivät, kun netti vielä tunnettiin kalliina lainapaikkana
  • Kehitys tämän suhteen on ollut hurjaa ja digitaaliset lainatuotteet ovat lisääntyneet ja kilpailu on tuonut hinnat alas
  • Voit saada netistä lainaa edullisemmin kuin pankista

Erityisesti kilpailua on vauhdittanut uusi ja Suomen ensimmäisen 100-prosenttisesti digitaalinen pankki, Norwegian Bank, joka on lyönyt uuden pohjan netissä tarjolla oleville kulutusluotoille, korko alkaa 6,99 %:sta.

Toinen erittäin suosittu lainojen yhdistämiseen käytetty palvelu on lainanvälittäjänä toimiva Lendo, joka kilpailuttaa sinulle monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella ja samalla kerralla!

Lainojen yhdistäminen: Kun järjestelet velat uuteen uskoon, voit hengittää

Jos velkataakka painaa, niin siihen on onneksi olemassa tehokas tapa tehdä siitä kevyempi.

Poistaminen ei välttämättä ihan heti onnistu, ellet osu Ässä-arvassa päävoittoon tai lähelle sitä, mutta velkojen järjestely -laina on sitäkin parempi ratkaisu, jos olet kerryttänyt läjän vippi-, osamaksu- ym- laskuja.

Älä ui veloissa, kun siihen ei todellista tarvetta ole

Moni ui näissä veloissa yhä vuosien 2006 – 2012 jäänteiltä, kun vippejä myönnettiin tekstiviestillä ihan liian helposti ja palveluita oli jotain 150 – 200 väliltä. Niitä tuli kuin sieniä sateella ja velkaantuminen oli todella ikävän näköistä katsottavaa.

Kulutusluotolla tehdään yleensä nämä velkojen järjestely -asiat

Tämä on kuitenkin menneisyyttä ja lainojen yhdistely tai velkajärjestely pankkilainalla tai millä tahansa kulutusluotolla on paras mahdollinen keino päästä siedettäviin kuluihin ja säästää rahaa sievoisia summia. Yhdistä lainat ja velat pankissa, yleensä halvin laina on tehokkain apu tässä sellaisen sinulle kilpailuttaa suoraan pankeilta esimerkiksi Freedom Rahoitus (tai jokin jo yläpuolella mainituista).

 

Kokemuksia lainojen yhdistelystä 2022 vuodelta

Lainojen yhdistelystä on keskimäärin annettu hyvää palautetta, sillä todella moni on päässyt velkakierteestä eroon ja saanut velat oikeasti pikku hiljaa hupenemaan. Talouksia on pelastunut ja pelastuu yhä eli yhdistelmälainassa on todella hyvät puolensa.

Mutta pelkästään sataprosenttisesti kehuttavaa ei ole, sillä kaikki eivät ole ymmärtäneet ”pelisääntöjä” ja joidenkin kokemukset ovat negatiivisia. Tämä johtuu siitä, että laina ollaan vaihdettu suoraan ”tuosta noin vain” ilman mitään laskelmointia. Tämä on suurin mahdollinen virhe, sillä eihän mikään yhdistelylaina ole automaattisesti halvin laina, vaan luonnollisesti vertaat nykyisiä kuluja tulevaan lainaan ensin.

Vasta sitten voit tehdä päätöksen, kannattaa lainojen yhdisteleminen juuri kyseisellä lainalla vai ei. Tämä siis varoituksen sanana kaikille. Vertailkaa ensin itse kaikki tarjoukset, mitä olette saaneet.

Mistä tiedän, milloin tälläinen järjestely on tarpeellista?

Tiedät sen juuri siinä vaiheessa, kun huomaat, että nyt alkaa käydä hankalaksi ja rahaa ei riitä mihinkään ylimääräiseen. Ei edes välttämättä kaikkiin laskuihin saati ruokaan, joka on jokseenkin tarpeellista jokaisen elämässä, ellet nyt sitten satu olemaan geenimutantti, mitä epäilemme vahvasti.

Lainojen yhdistäminen kannattaa monessa tapauksessa!

Kun tulet pisteeseen, että homma alkaa kyllästyttämään ja haluat maksaa laskuja vähemmän joka kuukausi, tiedät, että lainojen yhdistely on avain siihen puuhaan ja lähdet kartoittamaan vaihtoehtoja. Yhdistä lainat siis vielä, kun sinulla on siihen mahdollisuudet.