Lainalaskuri netissä – Laske lainan korko helposti

Lainalaskuri on työkaluista tärkein. Se mittaa kaiken sen, minkä jokainen lainatuotekuluttaja haluaa, nimittäin koron, avauskulut ja muut kustannukset. Sekä tietenkin kokonaiskulut.

Meillä on lainalaskuri netissä, jonka rinnalla monet muut – tai kaikki – kalpenevat. Pääsyynä on se, että siinä vertaat lainat siinä samassa vähän niin kuin automaattisesti. Kokonaiskuva on helppo hahmottaa ja eteneminen on todella mutkatonta.

Lähde vertaamaan & laskemaan sekä ”huudata laskuria” oman maun mukaan; kyllä se paras todellinen vuosikorko ja tarjous sieltä jokaiselle löytyy.

Voit tutustua vertailun kautta moneenkin palveluun ja käydä sitten lopulliset laskelmat läpi, tietenkin lainalaskin mukana helpottaen taakkaa tai tehden siitä oikeastaan taakatonta.

Ainoa taakka saattaisi olla paperiset liitteet, mikäli sellaisia edes kysyttäisiin. Muistakaa, että nyt eletään jo futuristisia vuosilukemia, vaikka nykyisyydessä kaiketi silti ollaan. Ja kun tämänkin vaiheen voit siis hoitaa sähköisesti!

Lainalaskuri todellinen vuosikorko

Lainalaskuri laskee todellisen vuosikoron, tai jos ei sitä, niin viitekoron. Tämä todellinen vuosikorko* on kuitenkin vasta lopulta nähtävissä, kun olet saanut lopullisen ”kappaleen” tarjouksesta.

Lainalaskuri laskee korkoprosentin ja kaikkia kiinnostavan todellisen vuosikoron, joka pitää sisällään jokaisen kulun, mitä lainaan tulee. Tätä ei voi kieltää tai lakirikkomus on samantien valmiina ja ei muuta kun juristinta metsästämään.Siinä on paketoituna kaikki, mitä haluat tietää ja vastaan voi tulla varsinkin, jos haet lainaa pankista. Muissa tapauksissa taas yrittäminen voi onnistua, mutta hataralla pohjalla liikutaan. Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta!

*Lähteessä käytetään kaavaa, jota allekirjoittanut KTM ei edes ymmärrä ainakaan äkkiseltään, mutta näin se korko sitten lopulta muodostuu. Harva tästä on kiinnostunut, vaan ne numerothan ne ovat niitä, jotka puhuvat puolestaan.

Lainalaskuri laskee korot tulojen mukaan

Tämä saattaa pitää loppuen lopulta paikkansa, mutta alkujaan ei, sillä numerot ovat lainalaskimessa kaikille samat alkuun.

Oli tuloja tai ei, ellei sitten jonkun pankin lainalaskuri tee poikkeusta tässä.

Meillä listatut lainapaikat antavat aina arvion korosta ja tarjouksista näkee sitten vasta lopullisen vuosikoron. Ja kyllä, lainalaskuri laskee korot tulojen mukaan ja tietenkin samalla menojen (koskee muita lainoja ym.)

Lainalaskin ja parhaat poiminnat

Puolueettomasti toimien pidämme tietenkin aina matalinta korkoa parhaana eli paikka, josta saat lainaa pienellä korolla, on se paras ja tämä olisi meidän valinta. Jos joku pitää kuitenkin nostaa pinnalle – tai muutama paras palvelu (lainalaskuri pohjalla), niin ensimmäinen valinta olisi Bank Norwegian. Sen viitteellinen vuosikorko kun voi olla lainassa vain 5,90 % alhaisimmillaan.

Toinen todella monipuolinen ja täysin erilainen palvelu on Rahalaitos, joka avaa lainaajalle lounaskorin yli 30 pankkiin ja palveluun.

Se siis vähän niin kuin hoitaa kaikki kärpäset yhdellä iskulla, joten voisi jopa sanoa sen olevan ylitse kaikkien muiden. Se heittää pallon pankeille, kun hakemus on sisässä ja voit jättää kilpailuta laina -vaiheen pois kokonaan, vaan keskittyä vain tarjouksiin ja niiden korkoihin.

Kolmantena rivistöön voisi iskeä jonkun vastaavan välittäjän, mutta päädymme kuitenkin InstaBank -palveluun, joka tuoreena norjalaisena ja nälkäisenä sellaisena tekee kaikkensa, että korko on edullinen. Myös sen sivustolta löytyvä lainalaskin helpottaa hommaa ja näet heti, onko laina järkevä koroltaan vai ei. Halpa laina löytyy varmasti näillä eväillä, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Tässä lainalaskurin 5 vaihetta, kuinka toimia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi

  1. Valitse lainasumma ja ikä
  2. Vertaile lainapalveluita
  3. Valitse esimerkiksi 3-5 sopivalta tuntuvaa
  4. Väännä heidän sivustojen laskureiden kautta numerot kuntoon
  5. Odottele tarjouksia, joissa ei ole sitoutumispakkoa ja valitse paras

Ja kuka sanoikaan, että pieneen korkoon, kun on niin mahdottoman vaikea päästä?

Ja vielä lisäksi, että kun paras on valittuna, et ole vielä maksanut mitään tai allekirjoittanut lainasopimusta. Hommaa ei kannata hoputtaa, jos ei ole kiire.

Rauhalliset päätökset, paras lainalaskin ja laskelmat, sopiva kuukausierä ja näiden kokonaisuuden suunnittelu kun ne vain johtavat parhaaseen lopputulokseen samalla.