Lainojen yhdistäminen

Haluaisitko vain yhden lainan maksettavaksi useamman laskun sijasta?

Oletko hankkinut itsellesi liikaa kalliita pikalainoja, tililuottoja ja osamaksuja?

Miltä kuulostaisi, jos voisit nyt yhdistää kaikki nämä maksutta yhdeksi kulutusluotoksi?

Lainojen yhdistäminen on suosittua ja jo yli 200 000 suomalaista on hoitanut talousasiansa paremmalle mallille yhdistämällä kaikki vanhat kalliit pienlainat ja muut osamaksut yhteen nippuun.

Et maksa tästä mitään ja uuden lainatarjouksen pyytäminen on todellakin vain muutaman minuutin homma netissä.

Kun hakijalla on vielä luottotiedot tallella ja riittävästi maksukykyä, voit yhdistää kaikki lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi jo tänään.

Lainojen yhdistäminen käy helposti uudella Bank Norwegian lainalla!

Bank Norwegian yhdistää kaikki kalliit pienlainat ja osamaksut yhdeksi halvaksi pankkilainaksi! Mitä enää odotat? Yhdistä lainat ilmaiseksi vain 5 minuutissa ja aloita säästäminen nyt heti.

 

Yhdistä lainat jo nyt – aloita rahan säästäminen tästä päivästä!

Lainojen yhdistäminen on mahdollista jo yli kymmenen pankin ja lainapalvelun kautta netissä ja tietenkin voit hoitaa yhdistämisen myös omassa pankissa, jos täytät pankin tiukat ehdot yhdistelylainan saamiselle.

Netissä lainojen yhdistäminen käy kuitenkin huomattavasti helpommin ja jos luottoluokituksesi on kunnossa tai haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada huomattavan edullista yhdistylainaa alkaen vain karvan yli 4 % vuosikorolla!

Kiivas kilpailu on ajanut kulutusluotto- ja nettipankkipalvelut laskemaan korkojaan ja historiaa alkavat olla ne päivät, kun netti vielä tunnettiin kalliina lainapaikkana.

Kehitys tämän suhteen on ollut hurjaa ja digitaaliset lainatuotteet ovat lisääntyneet ja kilpailu on tuonut hinnat alas!

Erityisesti kilpailua on vauhdittanut uusi ja Suomen ensimmäisen 100-prosenttisesti digitaalinen pankki, Norwegian Bank, joka on lyönyt uuden pohjan netissä tarjolla oleville kulutusluotoille, korko alkaa 4,99 %:sta.

Toinen erittäin suosittu lainojen yhdistämiseen käytetty palvelu on lainanvälittäjänä toimiva Lendo, joka kilpailuttaa sinulle monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella ja samalla kerralla!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän ole häxrobotti? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.