Lainan kilpailutus netissä – Kilpailuta ja säästä 2023

Kilpailuta laina aina. Lainan kilpailutus netissä on enemmän kuin järkevää!

Et oikeastaan voi jättää tätä vaihetta väliin, sillä siinä ei olisi yksinkertaisesti mitään järkeä. Tai ellet sitten halua hävitä tuntuvasti rahaa, mikä tuskin on kovin monin intresseissä.

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”solid”]

Hoida lainan kilpailuttaminen ilmaiseksi ja tee se käden käänteessä. Palveluja on monia ja valitsimme vain sinulle ne, jotka ovat ylitse muiden. Kilpailuta laina siis nyt noin 5 minuutissa. Voit säästää satasia tai jopa tuhansia euroja!

Voit pyytää tarjouksen vaikka joka palvelusta – kilpailuta lainahakemus ja katso, mistä paras lopputulos löytyy!

Kilpailuta lainatarjous aina

Tämä on nyrkkisääntö, joka jokaisen pitäisi omaksua. Kilpailutettahan muutkin tuotteet, kuten sähkön, liittymät, nettiyhteydet ja asuntolainat yms. – niin miksi sitten etten kulutusluottoa tai lainaa? Kilpailuta lainatarjous ja mikä parasta, tee se täysin ilmaiseksi.

[wpsm_box type=”blue” float=”none” text_align=”left”]
Ja ilman sitoumusta – kyllä, et ole sitoutunut tarjouksiin eli jos sopivaa ei löydy tai tulet toisiin ajatuksiin, niin voit unohtaa koko asian tyystin.
[/wpsm_box]

Kova kilpailu on laittanut palvelut mittelemään ja lainan kilpailuttaminen on paljon helpompaa kuin ennen. Aikaisemmin jouduit kaivamaan palvelut itse tai asioimaan pankeissa pää punasena ilman, että löysit sopivaa lainaa, nyt on kuitenkin toisin. Sama homma on lainoja vertaillessa, joka on myös ihan yhtä helppoa ja itse asiassa se on osa kilpailutusprosessia.

Kilpailuta laina ja et ole vielä sitoutunut mihinkään

Kilpailuta laina ja muista, että se on sama asia kuin lykkäisit euroja pankkiin ja huomattavasti helpompaa. Vain laiska tai tylysti ilmaistuna hölmö jättää homman tekemättä eli älä sinä missään tapauksessa jätä lainoja kilpailuttamatta.Tässä on kanssa suuri rooli, joka tekee kilpailuttamisesta entistä suositumpaa – sekä toki kannattavampaa. Sinua ei vaadita sitoutumaan mitään eli kilpailuta lainahakemus vaikka kaikilta palveluilta yhdellä samalla kerralla.

Sitoutumisesta voidaan puhua vasta, kun nimet on paperissa ja tässä vaiheessa siihen on vielä matkaa. Haluathan nyt ainakin ensin löytää halvimman lainan ennen kuin lähdet jatkamaan hakemuksessa eteenpäin. Jatkokin on muuten todella helppoa ja hakemus on noin viidessä minuutissa täytetty. Ja 2020-lukua mielessä pitäen Sortter.fi on tehnyt elämästä helpompaa – puolueetonta ja aidosti hyvää lainaamista win-win ajatuksella. Palvelusta voi lukea lisää tämän linkin kautta ja se myös kannattaa. Lainahaarukkaa yltää 1000 eurosta 60 tonniin ja korko on vain yksinkertaisesti paras keskimäärin. Välittäjänä palvelu ei tosin voi 100-prosenttisesti antaa takeita tälle, mutta liipaistaan todella läheltä.

Kulutusluoton kilpailutus on ilmaista

Tässä pätee täysin samat säännöt. Tai jos et jo tiennyt, niin kyseiset tuotteethan ovat suurin osa kulutusluottoja tai kuluttajalainoja. Osa jopa pankkilainoja. Näiden ero on häilyväinen eli niihin ei kannata takertua.

Se mihin puolestaan haluat takertua, on mahdollisimman pienikorkoinen laina. Todellinen vuosikorko on tässä se tärkein mittari ja lainalaskuri, jonka useimmat palvelut tarjoavat, antavat vain suunnan, minne ollaan menossa. Älä siis lähde tuijottamaan tätä pohja- tai peruskorkoa saati kokonaiskustannnuksia, vaan odota varsinaisen kilpailutetun tarjouksen lukemia. Ne kun kertovat sitten lopullisen totuuden ja näyttävät usein jo huomattavasti paremmilta.

Älä jätä hommaa koskaan puolitiehen

Kilpailuta lainaa sinnikkäästi, sillä sinnikkyys yleensä palkitaan ja säästöä voi kertyä helposti merkittävästi riippuen lainasummasta. Tosin jo pienissäkin lainasummissa erot ovat silmiinpistäviä eli nyt luultavasti viimeistään tiedät, mitä tehdä: kilpailuttaa lainat nimittäin!

Valitettavan moni aloittaa tämän prosessin, mutta sitä ei viedä loppuun, vaan monet tyytyvät jo ensimmäisiin annettuihin tarjouksiin. Älä sinä tee tätä samaa perinteistä virhettä!