Zmarta – Kilpailuttaa sinulle jopa yli 25 pankkia

Zmarta on laina-alan moniosaaja, joka työllistää parhaat ammattilaiset, jotka pystyvät kilpailuttamaan hetkessä monta pankkia ja rahoituslaitosta.

Zmarta on alan parhaita ja vanhimpia. Sen nokkela palvelu toimii kuin junan vessa tai jopa paremminkin.Voit pyytää tarjouksen 500 – 60 000 euron kulutusluotolle ilman varsinaista sitoutumispakkoa hyväksyä ainuttakaan näistä tarjouksista.

Juuri tästä syystä Zmarta on yksi suomalaisten suuri suosikki ja sen toiminta perustuu pelkkään verkkoluotonantoon, joten allekirjoituskin onnistuu verkkopankkitunnuksien avulla.

Se toimii samalla tavalla kuten esimerkiksi Lendo, joten pyytämällä näistä paikoista lainatarjouksia, tulet saamaan varmasti parhaan mahdollisen kulutusluoton netistä!

Tärkeimmät tiedot Zmartasta lyhyesti:

  • Zmarta on fiksu ja suosittelee sinunkin olevan, sillä saat sen kautta yhteyden jopa yli 25 eri pankkiinIkäraja lainan saamiseen alkaa 20 vuodesta.
  • Valitse lainasumma 500 – 60 000 euron väliltä.
  • Lainaan saa lyhennysohjelman pituudeksi yhdestä 15 vuoteen.
  • Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen sähköpostilaatikkoon vartissa.
  • Lainapäätös jo tänään!
  • Ei paperitöitä. ei ikäviä takaustarpeita tai vakuuksien tarvetta.
  • Turhauttaako kallis vippi? Vaihda se heti pankkilainaan.
  • Lainojen yhdistely voi helposti säästää satasia jopa kuukaudessa.
  • Lainan kohdetta kysytään, mutta sillä ei ole merkitystä.
  • Nopeimmillaan saat kulutusluottoa jo tänään tilille.

Hae lainaa Zmarta-palvelusta tästä >>

 

Voisinko minäkin saada Zmarta lainaa?

Voit aivan hyvin, jos olet Suomessa asuva ja vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö.

Sinun on oltava luotto- ja oikeistoimikelpoinen Suomeen sekä luottotiedot pitää olla puhtaat. Maksuhäiriömerkintöjä Zmarta ei lainaajalta salli.

Lainahakemuksessa kysytään myös kk-tuloja, sähköpostia, puh. numeroa ja suomalaispankin tilinumeroa, jonne haluat lainarahojen siirtyvän. Lainan hakeminen on muuten hyvin yksinkertaista ja helppoa.

Yleensä tarjouksien tai ainakin koron määrittävät annetut taloustiedot, sillä pankit ovat kiinnostuneita erityisesti asiakkaista, joiden talousasiat ovat kunnossa.

Millainen korko sen lainoissa on keskimäärin?

Lainan korot vaihtelevat reilusti. Erityisesti summa, lainan takaisinmaksuaika ja annetut taloustiedot vaikuttavat tähän. Palvelu ei itse määritä korkoa tai ehtoja, sillä se on välittäjäpalvelu.

Sen lainalaskuri laskee kuitenkin koron, joka antaa suunnan, mihin ollaan menossa.

Esimerkkilaskelma palvelun korosta:

25 000 euron laina 7 vuoden maksuajalla, jonka kuukausierä on 371 euroa + 5 euron laskutuslisä ja 49 euron avausmaksu tekee lainalle yhteensä 31 653 euron kokonaiskustannukset. Sen nimelliskorko on tässä esimerkissä 6,50 % ja todellinen vuosikorko 7,20 %.

Korkojen vaihteluväli on 4,99% – 50,5% ja palvelu on viimeksi päivittänyt ne viime vuonna.

Millaisia kokemuksia Zmartasta on?

Kerrassaan hyviä ja olemme lukeneet monelta muultakin vertailusivulta, että lähes jokainen kokemus / palaute palvelusta on ollut positiivista.

Zmartassa yhdistyvät kuluttajaystävällisyys ja halvat lainat, joten se on ihanteellinen paikka pyytää maksutonta lainatarjousta. Kilpailutuksen hoitaa oikeat ammattilaiset, joten sinä pääset vähällä vaivalla ja ilman kustannuksia.

Zmartalta voit saada isoonkin 60.000 euron pankkilainaan lainapäätöksen jopa päivässä!

Pyydä tarjoukset Zmarta-palvelusta täältä >>

Hyvät kokemukset, nopea palvelu ja moni muu positiivinen kommentti netistä poimittuna puoltavat Zmartan puoleen ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla ilman riskiä ja kuluitta. Palvelu solmii jatkuvasti uusia sopimuksia pankkien kanssa ja sen kautta tavoitat nyt jopa yli 25 sellaista!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ethän ole häxrobotti? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.