Lendo kokemuksia

Lendo – Katso kokemukset lainanvälittäjästä täältä

Haluaisitko, että joku hoitaa sinulle helposti halvimman kulutusluoton ilmaiseksi?

Oletko kyllästynyt paperitöihin, pankissa asiointiin ja tiukkoihin lainaehtoihin? Etsitkö edullista lainaa 500 – 60.000 euron väliltä ja haluaisit kilpailuttaa lainat?

Lendo kokemuksia on kehuttu jo viidettä vuotta putkeen ja tälle sarjalle ei ole näkymässä loppuaLendolla tämän tekeminen on niin helppoa – lähetät nimitäin vain yhden lainahakemuksen ja pian siihen tarttuu joku palvelun ammattilaisista kilpailuttaen ja hoitaen parhaat lainatarjoukset sähköpostiin.

Tämä toimenpide on kuluttajallle aina täysin maksuton, joten et joudu maksamaan pitkää penniä siitä, että joku hoitaa sinulle parhaan pankkilainan.

Yksikään tarjouksista ei edes ole sitova, joten jos luulet saavasi jostain paremman koron lainan, voit olla ottamalla Lendon välittämiä kulutusluottoja!

Tämä kuulostaa jo melkein liian hyvältä, mutta se on totta ja Lendon konsepti on tullut Suomeen jäädäkseen!

Huom: Lendo noudattaa jyrkästi uutta vuoden 2019 syksyn korkokattoa! Tämä näkyy sen pienemmissä lainakoroissa.

Lendo lyhyesti:

Lendo.fi - lainaa aina ilman vakuuksia ja takaajia luotettavasti 500 - 60.000 euroa!

  • Ikäraja palveluun on 20 vuotta.
  • Voit kilpailuttaa lainatarjouksia 500 – 60.000 euron väliltä.
  • Maksuaikaa luotoissa on 1 – 15 vuotta, riippuen lainasummasta.
  • Hae aina halvin lainatarjous sähköpostiin.
  • Lendolla kilpailutat pankit helposti ja täysin ilman kuluja.
  • Ei koskaan mitään takaajan tarvetta tai omaisuusvakuutta.
  • Lainan hakeminen tapahtuu netissä parissa minuutissa.
  • Täytä hakemus ja saat kohta monta kilpailutettua tarjousta.
  • Saat aina päivän halvimman hinnan ilman sitoumusta!
  • Voit hakea palvelusta myös lainaa vanhojen pienlainojen yhdistelyyn.

Hae lainaa Lendolta tästä >>

Voisinko minäkin saada Lendolta lainatarjouksia?

Kyllä voit, jos olet vähintään parikymppinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lendo tekee jokaiselle lainan hakijalle yksilöllisen luottokartoituksen ja jos sinulla on riittävästi maksukykyä ja säännölliset tulot, saat enemmän ja edullisempia tarjouksia.

Hakijalta vaaditaan myös vakituinen osoite Suomessa sekä sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Tunnistat henkilöllisyyden verkkopankkitunnuksilla ja hakemuksen jättäminen onnistuu 24/7 vain minuuteissa!

Jos haluat yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen, valitse Lendo

Tämä palvelu sopii ehdottomasti niille, jotka haluavat päästä helpolla. Ja halvalla toki samalla. Suosittelemme ehdottomasti pyytämään tarjouksen palvelusta ja vertailemaan sen tarjoamia tarjouksia.

Pääset kätevästi vain yhden hakemuksen kautta kiinni monen pankin ja muun palvelun tarjontaan. Palvelu on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja mikään tarjous ei maksa mitään tai sitouta teitä mihinkään.

Kilpailuta lainat Lendolla >>

Millainen korko Lendon lainoissa on?

Lendo ei itse päätä lainan korkoa, sillä se toimii välittäjänä. Sen lainalaskuri antaa kuitenkin arvion korosta ja kuluista. Lopulliset luvut kertoo sitten palvelun kautta sinulle välitetty lainatarjous. Tarjous on pankkien ja välittäjäpalvelun muiden yhteistyökumppaneiden laatima.

Lopulliseen korkoon ja kokonaiskuluihin vaikuttavat ehdottomasti hakijan antamat tiedot ja erityisesti taloudellinen tila, tulot, muut velat jne.

Esimerkkilaskelma Lendo lainalaskuri:

Esimerkiksi: 20 000 euron laina 10 vuoden laina-ajalla on arvioitu kustantavan 211€ / kk eli kokonaiskuluiksi kertyisi tällöin 25 389€. Todellinen vuosikorko olisi 5% nimelliskoron kanssa tässä esimerkissä vain 5,36%.

Millaiset kokemukset sinulla on Lendosta?

Oletko kilpailuttanut lainoja Lendolla ja mitä mieltä olit palvelusta?

Oletko saanut sieltä yhdistelylainaa tai edullista pankkilainaa, joka on ollut sinulle sopiva koroiltaan ja ehdoiltaan? Kuinka nopeasti sait tarjouksia ja kauanko kesti saada rahat tilille?

Kerro omia Lendo kokemuksia, mietteitä tai kysyä mitä tahansa liittyen Lendoon ja me vastaaamme. Kaikki asialliset palautteet ja kommentit tullaan julkaisemaan nettisivulla.