Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos – Aitoja kokemuksia ja esittely lainanvälityspalvelusta

Rahalaitoksen kautta sinulle järjestetään isolla mahdollisuudella halvin mahdollinen laina. Oli summa mitä tahansa väliltä 500 euron ja 70 000 euron.

Rahalaitos aitoa kokemuksia ja arvostelu meiltäMaksuaikaakin on vapaan oman harkinnan & valinnan mukaan aina ihan 15 vuoden maksimiin asti.

Kun helppous on hakemasi ja edullisuus etsimäsi, käänny Rahalaitoksen puoleen: se välittää vain laadukkaita lainoja ja yhteistyökumppanit ovat kaikki maineikkaita palveluita.

Myös pankkeja löytyy joukosta useampi. Kumppaneita on yhteensä jopa noin 30.

Kaikki Rahalaitoksen kulutusluotot, yhdistelmärahoitukset, autolainat ja mitkä tahansa peruslainatkin, ovat vakuudettomia. Erillistä takaajaa ei tarvita ollenkaan, mutta yhteishakijan kanssa yhteisvastuulaina on varmemmin ehdoiltaan parempi sekä koroltaan pienempi (tämä kannattaa pitää mielessä).

Tärkeimmät tiedot Rahalaitoksesta lyhyesti:

 

 • Ikäraja kilpailutuspalvelun käyttöön on 20 vuotta.
 • Valitse vapaasti summa 500 – 70 000 euron väliltä.
 • Luottoihin saa reilusti maksuaikaa 1 – 15 vuoden väliltä.
 • Kilpailuttaa raikkaasti yli 20 kappaletta maineikkaita lainataloja.
 • Yksi hakemus, joka osuu suoraan useampaan kultasuoneen.
 • Kultasuoni tarkoittaa tässä tapauksessa edullisinta mahdollista lainaa, jota tarjolla on!
 • Kun jätät ilmaisen hakemuksen, myös pankit kilpailevat ja haluavat tarjota sinulle houkuttelevan tarjouksen.
 • Lainaa missä tahansa muodossa ja ei koskaan takaajia tai vakuuksia.

Hae lainaa Rahalaitokselta >>

Mitä tarvitaan, kuka voi hakea & kenelle lainatarjouksia voidaan myöntää?

Rahalaitokselta on itse asiassa helppo saada myönteinen päätös, tai jopa monta sellaista.

Se ei ole ehdoiltaan yhtä tiukka kuin kivijalkapankit, mutta sen yhteistyökumppaneina on kuitenkin jokunen sellainen. Yhteensä kumppanipalveluita on tänä vuonna jopa noin 30 kappaletta!

Määrä on pysynyt samana ja tämä 25-30 tulee varmasti olemaan vakio, sillä vain Rahalaitos pitää vain parhaat mukana. Tämä on vuosien varrella todettu juttu.

Lainan hakijalta Rahalaitos vaatii vain:

 • Rahalaitos vaatii vain reilun seitsemän tuhannen vuosituloja ja parinkymmenen vuoden ikääVähintään 20 vuotta ikää.
 • Säännölliset vähintään 7200 euron vuositulot (dokumentteineen).
 • Osoitteen Suomessa, sähköpostin ja puhelinnumeron.
 • Puhtaat luottotiedot sekä luotto- että oikeustoimikelpoisuuden maahan.
 • Sähköiseen tunnistautumiseen tarvitaan aina minkä vain suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia.

Jos kaikki edellä mainitut viisi kohtaa ovat kunnossa, voit saada monta tarjousta Rahalaitokselta. Tämän määrittää loppuen lopuksi kumppaneiden halu myöntää lainaa juuri sinulle.

Esimerkiksi suurituloiselle tarjotaan yleensä isommalla kädellä luottoa, jos verrataan hakijaan, jolta löytyy juuri vaadittu 7200 euron vuositulosumma.

Vielä lisätietoa janoavat, siirtykää ystävällisesti Laatulainan Rahalaitos -artikkeliin, josta löydätte jota kuinkin samat asiat paketoituna.

Rahalaitos ja lainojen yhdistely? Onnistuuko tämä palvelussa?

Kyllä vain onnistuu ja hyvin helposti onnistuukin. Vakuudeton lainojen yhdistäminen on ollut niin sanotusti muodissa viimevuodet, kun monet aiemmin kalliita pikavippejä ottaneet ovat järjestäneet velat uuteen uskoon sen kautta.

Jos sinulla on esimerkiksi viisi eri pikavippiä suurilla koroilla, niin paljon halvemmaksi tulee, jos vaihdat ne yhteen pankista haettuun (Rahalaitoksen kilpailuttama) kulutusluottoon pienemmällä korolla. Tärkeintä tässä on verrata lainan kokonaiskustannuksia ja yleensäkin sitä, kuinka selviät nykyisistä pikavipeistä.

Jos velkakuorma on joka kuukausi liian suuri ja et meinaa pärjätä, on lainojen yhdistäminen myös järkevä ratkaisu. Sinulla on yhä velkaa, mutta parhaimmassa tapauksessa vähemmän ja selviät paremmin normaalista arjesta sekä laskuista. Rahalaitos auttaa!

Rahalaitos – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu infot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi
Verkkosivut: Rahalaitos.fi
Puhelin: 09 2311 3670 (ppm/mpm)
Yritys: Rahalaitos Oy, Y-tunnuksella 1716336-7
Osoite: Yliopistonkatu 58 B 33100 Tampere

Asiakaspalvelu on auki seuraavasti: maanantaista keskiviikkoon 09:30 – 16:30, torstaista perjantaihin 09:30 – 18:00, viikonloppuisin palvelu on kiinni. Huomaa: Lainahakemuksia otetaan kuitenkin silloinkin vastaan!

Omat kokemukset Rahalaitoksesta?

Jos kokemuksia löytyy tai palautetta on annettavana, niin se onnistuu kommentin tiputtamisella suoraan alapuolelle. Meille käy aina risut ja riisut – sekä kaikki siltä väliltä, oli kesä taikka joulu.

Vaikka kenttä onkin roskapostin takia kiinni, niin aito palaute palvelusta on kympin arvoinen. Et voi vain mennä pieleen ja ajallisesti jäät tappiolle enintään viitisen minuuttia. Jos siis et löydä sopivaa lainatarjousta palvelusta tai haluat vaan tutkia tulevaisuuden lainoja/korkoja.

Käyttäjäpalaute on aina rubiinin arvoista!

Meitä kiinnostaa aina ehdottomasti kuulla, kuinka palvelu on palvellut teitä.