Credigo – Kulutusluotto luotijunamaisesti 10 minsassa!

Credigo on varma ja tuttu pikalaina tai pikemminkin kulutusluotto: kun haluat 100 – 2500 euron kertaerävipin runsaalla lyhennysajalla, Credigo kokemuksia on Suomessa vuosia ja naapurimassa reilu kymmenenniin palvelu todennäköisesti sopii sinulle.

Vakuudeton Credigon kulutusluotto sopii kenelle tahansa, joka ei halua pulittaa lainastaan huomattavaa korkoa.

Tästä palvelu on pitänyt huolen lyöden kuukausikoron 3,25 – 3,42 % ja todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä 50 prosenttia, vaan jää aina sen alle (kun pikalainaa lyhennetään normaalin sovitun aikataulun mukaan).

Saat alustavan tarjouksen ja samalla päätöksen heti, kun olet viimeistellyt kulutusluottohakemuksen.

Lue tärkeimmät tiedot Credigosta tiivistettynä tästä:

Credigo kokemuksien puolesta pikalaina ei tästä parane

  • Credigon ikäraja on 20 vuotta.
  • Saat 100 – 2500 euron pikalainan netistä.
  • Ei mitään pantteja, takaajavaatimusta tai vakuuksia.
  • Saat pikalainalle aina pitkän maksuajan 6 – 60 kk:n väliltä.
  • Kuukausikorko vain 3,25 – 3,42 %.
  • Todellinen vuosikorko alittaa aina 50 %!
  • Pikavipin maksu tyypillisesti nopeasti: jopa alle 10 minuutissa.
  • Et tarvitse muuta kuin pankkitunnuksesi.
  • Lainaa myös prepaid-liittymällä tai salaisella puh. nrolla.
  • Ei koskaan mitään piilossa olevia yllättäviä kuluja, vaan 100% läpinäkyvää toimintaa.

Nappaa oma laina Credigolta täältä >>

Kuka voi saada lainaa Credigolta?

Pikavippiin saat myönteisen päätöksen, kunhan olet vähintään 20-vuotias omistaen puhtaat luottotiedot sekä kiinteän kotiosoitteen Suomessa.

Tarvitset myös pankkitunnukset (tai mobiilivarmenteen) ja tarpeeksi hyvän maksukyvyn. Emme suosittele hakemaan luottoa, jos sinulla on ennestään paljon lainoja auki ja et ole varma maksukyvystäsi. Credigon palvelu toivottaa kaikkien pankkien asiakkaat tervetulleeksi lainaamaan palvelusta.

Kokemuksia Credigo -kulutusluotosta.

Credigo on Ruotsista Suomeen rantautunut pikavippeihin ja pitkän ajan kulutusluottoihin erikoistunut lainapalvelu. Sen yksinkertainen pikalaina maksetaan todella nopeasti asiakkaan tilille.

Verkkosivut ovat selkeät ja mobiiliresponsiiviset eli teet hakemuksen älypuhelimella (tai tabletilla) yhtä nopeasti kuin tietokoneellakin. Hakemus on todella helppo siinä missä myös lainan kulurakenne. Kaikki tiedot niin lainasta kuin yrityksestä on annettu läpinäkyvästi asiakkaiden tietoon.

Palvelulla on kokemus jo vuodesta 2006 ja se on laajentanut toimintaa Pohjoismaissa viimeisten vuosien aikana, uusimpana lanseerauksena on Suomessa Easycredit -palvelu.

Lainan todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä korkokattoa.

Credigon laina pysyttelee aina alle 50 %, joten korkokattoa ei kierretä millään tavoin. Kyseinen laki on astunut voimaan 31.5.2013. Lain mukaan alle 2000 euron lainat eivät saa ylittää 50,5 %:n korkoa.

Jos haet 1000 euron pikalainaa, voit valita maksuajaksi 6 – 60 kuukautta. Esimerkiksi: 12 kk:n laina-ajalla kuukausierä on 102 euroa kuukaudessa ja pikalainan kokonaiskustannukset ovat 1224 euroa.

Maksat takaisin ottamanne 1000 euroa + korkoa 224 euroa. Koska lainoissamme ei ole piilokuluja, ainut lainakulu on lainan korko eli maksat yhteensä takaisin 1224 euroa.

Jos et noudata sovittua maksuaikataulua ja venytät lainanlyhennyksiä, saattaa korko kasvaa maksuhuomautusten ja viivästyskoron myötä.

Saat lainan aina kiinteällä korolla, kuukausikoron ollessa 3,25 – 3,42 % ja maksat aina ennaltailmoitetun summan lainasta takaisin joka kuukausi.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelun infot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
Kotisivut: https://www.credigo.fi
Puhelin: 09 4272 0663 (ppm/mpm)
Yritys: Northmill Oy
Osoite: Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki

Palvelu on auki seuraavasti: arkisin 9.00 – 20.00, la 10.00 – 18.00, su palvelu on kiinni.

Omat kokemukset Credigosta?

Onko sinulla kokemusta palvelun käytöstä? Jos on, niin kerro siitä meille kommentoimalla alas:

Kaikki kokemukset kehittävät lainapalveluita parempaan suuntaan ja ohjaavat samalla kuluttajia parhaimpiin lainapalveluihin sekä auttavat samoin meitä kehittämään sivustoa paremmaksi sekä kuluttajaystävällisemmäksi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ethän ole häxrobotti? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.