Instabank – Luottopankki lainaa netissä joustavasti

Instabank on tulevaisuuden pankkipalvelu, joka räätälöi jokaista hakijaa varten mahdollisimman halvan Instabank on elementissään myös Suomessa, nyt 2017 loppuvuodesta lähtien.kulutusluoton, yksityislainan tai järjestelyluoton. Sen valikoimasta löytyy lainasummat 500 eurosta 50 000 euroon saakka joustavalla maksuaikataululla.

Joustavan maksuaikataulun sijasta voit myös valita kiinteän maksuerän, jossa maksat joka kuukausi saman verran lainasta, 3 – 15 vuoden väliltä. Silloin kun haluat lainaa heti netistä parhaimmilla mahdollisilla ominaisuuksilla, on Instabank helmi, joka kannattaa poimia lukuisten palveluiden joukosta.

 

Tärkeimmät tiedot Instabankista lyhyesti:

  • Instabank -pankkilainan tarkoitus on tehdä jokaisen kuluttajan arjesta yksinkertaisempaa ja helpompaaIkäraja palvelulta lainan saamiselle on 23 vuotta.
  • Valitse pankkilaina 500 – 50.000 euron väliltä.
  • Joustava maksuaikataulu, 3 – 15 vuoden väliltä.
  • Sinulla on vapaus valita joustavan ja kiinteän maksuerän väliltä (2 eri vaihtoehtoa).
  • Laina ei ole mikään pikalaina, vaikka onkin nopea, vaan suora & oikea pankkilaina.
  • Instabank -lainahakemus on noin 2 minuutissa täytetty (mobiililaitteillakin).
  • Pankki antaa sinun tietää päätöksen välittömästi.
  • Korko on vain 7,99 – 19,99 %, joka on yksilöllinen.
  • Ei takaajia tai vakuuksia, tarvittavat liitteet voi lähettää sähköisesti.

Hae lainaa palvelusta tästä >>

 

 

Kenelle pankin laina sopii?

Laina sopii ihan kenelle vaan, joka tarvitsee lämminhenkistä apua suurten ja ihan niiden pientenkin tavotteiden toteuttamiseen. Ikäraja on 23 vuotta ja yläikäraja on 80 vuotta. Bruttotulovaatimus vuodessa on 25 000 €, puhtaat luottotiedot pitää olla ja hakemus konfirmoidaan pankkitunnusten avulla.

Instabankin lainaa haetaan sähköisesti netissä ja samoin liitteet (palkkalaskelma) lähetetään sähköisessä muodossa (seuraa ohjeita, jotka löytyvät hakemuksesta).

 

Voinko käyttää sitä, jo halua tehdä muutoksia nykyisiin lainoihin?

Kyllä voit ja Instabank yhdistelmälaina onkin tätä varten tarkoitettu tuote. Jos sinulla on vielä kulutusluottoja, laskut erääntymässä ja olet sitten vielä koittanut paikata tilannetta pikavipeillä, on Instankin yhdistelmälaina erinomainen tapa kuitata aikaisemmat velat ja otaa tilalle edullisempi alk, 7,99% viitekoron pankkilaina.

 

Millainen korko Instabank -kulutusluotossa on?

Viitekorko on 7,99 – 19,99 % ja lainassa on lisäksi avauskulut + tilinhoitomaksu, josta todellinen vuosikorko lasketaan. Korko on aina alustava lainalaskurissa ja tiedät lopullisen kokonaiskoron, kun olet pyytänyt tarjousta ja hakemus on käsitelty vihreetä valoa näyttäen.

Instabankin laina on kuitenkin keskimäärin edullinen, joustava ja siihen liittyy paljon muita lainaajan etuja. Kokemukset ovat olleet hyviä Suomessa 2018 vuoden ajan sekä palvelu on noussut kuukausi kuukaudelta hienoisesti kilpailussa, joka kertoo sen laadukkuusta enemmän kuin tuhat rustattua sanaa. Voit tutustua palveluun täällä ja pyytää omaa lainatarjousta, jos se tuntuu kiinnostavalta.

Instabank on ilmainen ja koron näkyville saaminen ei maksa mitään, paitsi korkeintaan 5 minuuttia aikaanne.

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän ole häxrobotti? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.