Onko nettisivun käyttäminen maksullista?

Ei missään tapauksessa! Kuka tahansa voi selata nettisivua täysin ilmaiseksi kellon ympäri jokaisena päivänä vuodessa kaikilla mahdollisilla laitteilla.

Kustannuksia kertyy vasta siinä vaiheessa, kun päätät solmia lainasopimuksen ja maksat ensimmäinen lyhennyseräsi.

Kaikki listatut pankit, välittäjät ja pikalainapalvelut ovat piilokuluttomia ja noudattavat Suomen lakeja ja asetuksia.

 

Mikä on sivun luonne?

Nettisivu ei missään tapauksessa ole lainayritys eikä täten myönnä tai välitä lainoja, vaan  tarkoitus on vain vertailla Suomessa toimivia rahoitusyrityksiä ja esittää niitä kuluttajille.

Olemme kyllästyneet kalliisiin lainoihin ja tiedämme omista kokemuksista, että edullisen lainan löytäminen saattaa olla haastavaa, joten päätimme yhdessä tehdä suomalaisten lainaamisesta helpompaa!

 

Mitä lainan saamiseen yleisesti vaaditaan?

Tätä kysytään paljon ja yleisin kysymys on ”saako luottotiedoton lainaa”, tähän voi kuitenkin vastata, että ei ja se on ehto, joka löytyy kaikilta lainapalveluilta Suomessa.

Lainan saamiseen sinulla täyty siis olla puhtaat luottotiedot ja sinun on asuttava Suomessa vakituisesti, jonka on käytävä ilmi väestörekisterin tiedoista.

Monet pankit ja välittäjät vaativat hakijalta myös tuloja ja usein kulutusluoton saamiseen edellytetään vähintään 7.200 euron vuosittaisia bruttotuloja.

Ihan kaikki palvelut eivät kuitenkaan vaadi säännöllisiä tuloja, mutta nämä ovat yleensä pienempiä pikavippejä.

Lainat, kulutusluotot ja joustoluotot maksetaan aina suomalaiselle pankkitilille, jota kysytään myös hakemuksessa, hakemukseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset/mobiilivarmenteen, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron.

Matkapuhelinnumeron ei tarvitse olla kaikissa palvelussa julkinen, vaan voit saada lainaa myös prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla.